Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A Fülöp tanya a Nyírség és a Szatmári síkság peremén, Papos község határában helyezkedik el. A környék erdõkben gazdag, enyhén dombos, vadregényes. Talaja homok, az év bármely idoszakában jól járható.A tanya a múlt hangulatát igyekszik felidézni a tenyésztett állatokkal (lovak, szarvasmarhák, kutya, macska) a házilag készült tejtermékekkel, a szatmári tájra jellemzõ finom ételekkel, italokkal, és a vendégszeretettel A tanya egy igazi élõ tanya, ahol nap mint nap találkozhatnak vendégeink az állattartás mindennapos feladataival, szépségeivel, örömeivel, az újszülött állatokkal, csikókkal, bocikkal, azok nevelésével, tanításával. Lovas pályánkon rendszeresen lovagolhatnak, vagy éppen fogatot hajthatnak.
Kerékpáros csoportokat is szívesen fogadunk, és segítünk az útvonal összeállításában, a látnivalókra felhívjuk figyelmüket.
Papos község Mátészalkától 7 km-re található.     

 

A Fülöp tanyán lehetõség van lovas túrák (csillag- és körtúrák) szervezésére,

további információért kattintson IDE!

A szabadidõ hasznos eltöltésében lovas klubunk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

- kezdõ lovas oktatás (gyerekek, felnõttek részére),

- osztálylovaglás lovas pályán,

- tereplovaglás,

- sétakocsizás, téli idõben lovas szánnal szánkózás,

- fogathajtás oktatás,

- lovas pályánkon díjugratás, akadály-hajtás.

 

Fülöp Bálint, Fülöpné Kovács Ilona

H-4338, Papos Ady Endre út. 27

Tel.: +36/44-300-171; +36/30-248-2268

Fax.: +36/44-502-524

E-m@il

Panzió:

A Fülöp tanyán egész évben lehetõség van a pihenésre,kikapcsolódásra.Ezt az igényt igyekszünk kielégíteni a tanyasi hangulat megteremtésével, a jelen lévõ állatokkal: lovakkal, szarvasmarhával, és a teljes komfortfokozattal felszerelt légkondícionált panzióval.

A panzióban 10 db kétágyas szoba van, külön - külön fürdõszobával, WC-vel felszerelve. Kényelmes társalgóval, konyhával, igény szerinti étkezési lehetõséggel várjuk vendégeinket.

A tanya alkalmas lovas csoportok, távlovasok elszállásolására lovaikkal együtt. A panzió bérelhetõ a tanyasi környezetet kedvelõ, kikapcsolódni vágyó baráti társaságok részére egész évben.

Szeretettel várjuk leendõ vendégeinket!